Byli jsme s manželkou na dovolené. O celou skupinu turistů se staral sympatický a zábavný průvodce Petr. Od začátku začal Janě nadbíhat. Vůbec mu nevadilo, že tam byla s manželem. Vlastně si jí asi ze všech přítomných žen vybral právě proto, že byla zadaná. Pořád se snažil být blízko ní, pořád jí něco vyprávěl, snažil se jí bavit. A dařilo se mu to. Jana jeho zájem opětovala. Když byla s ním, byla veselá, často se smála a dávala mu najevo, jak jí jeho přítomnost těší. Pořád se spolu fotili a Jana mu při tom dovolovala aby ji objímal a osahával. Občas se jí dotýkal i na místech, kde by se cizí manželky určitě dotýkat neměl. A ona to nejen tolerovala, ale zjevně se jí to libilo. Většinu fotek si dělali sami, ale občas mne požádali abych je spolu vyfotil. Třeba jsem je fotil, jak Petr stojí za ní, zezadu ji objímá a drží za ruce položené na břiše. Když jsem je vyfotil, krátce ji chytil za prsa. Usmála se na něj. Na jiné fotce se těsně objímají a předstírají polibek. Po fotce ji ještě lehce pohladil na zadku. A na několika fotkách se drží za ruce nebo kolem pasu. Když jsem jí pak na pokoji řekl, že by to s ním neměla tak přehánět, jenom se zasmála a odpověděla, že o nic nejde, že to je jenom taková legrace a ať jí to nekazím. Ostatní účastníci si jejich důvěrností nemohli nevšimnout.
Po pár dnech, asi v polovině pobytu, mi večer řekla, že s Petrem jde na skleničku, že ji pozval.
"Jenom tebe? A není to blbý?"
"Proč by to mělo bejt blbý? Vůbec ne."
"A proč zve jenom tebe?"
"Já nevím, chce si se mnou popovídat...asi."
"Vždyť si pořád něco povídáte, až je to nápadný. Nechce něco víc, než jenom povídáni? Hele, já jsem si všimnul, jak se k sobě chováte. Pořád jste spolu. Jako dva milenci."
"Neblázni. Zve me jenom na skleničku. Nic víc."
"Hmmm...opravdu jenom na skleničku?"
"A co myslíš? Že mě tam v baru jako znásilní, nebo co?"
"To ne, znásilňovat tě nebude. Podle toho, jak se k němu chováš tě nebude muset znásilňovat, půjdeš s ním sama. Mně se zdá, že oba jenom čekáte na příležitost...."
"K čemu?"
"No k čemu asi?!"
"Prosím tě, neblázni, vždyť tam jsou lidi, co myslíš, že by se tak mohlo stát? Neboj, popovídáme si a za chvilku jsem zpátky."
A odešla.
Ani ne za hodinu se vrátila.
"Tak co?"
"No, zajímavý." usmála se.
"Jak to?"
"No, jako....pozval mě k sobě...no."
"Jako k sobě na pokoj?"
"No."
"A to jako proč? Co ti chce vyprávět tak tajného, že to nemůže říct v baru?"
"Nic nechce vyprávět.....on ...prý by mne chtěl vidět to...jako...bez šatů, no...."
"Nahou???"
"... že prý jsem moc krásná, a ....chtěl by vidět...všechno, říkal...bez šatů...jen tak...nahou... úplně."
"Ale ty tam nechceš jít, že ne?"
"No jo, asi jo...teda asi tam půjdu...no. Neboj, nemusí se nic stát...i když tam budu to...nahá jako..."
"Jak nemusí? To jako, že se může něco stát?"
"Ne, neboj. Když nebudu chtít, tak si nic nedovolí."
"A nebudeš chtít?"
"Nene, neboj...."
"Tak proč tam jdeš?"
"Tak...no...bude to zajímavý. Víš, lichotí mi, že se mu líbím a chce mě vidět to...bez šatů, že chce vidět...moje tělo... nahý..."
"Počkej, počkej! Ty chceš opravdu jít k němu na pokoj.... a svlíknout se tam do naha? Před ním? To nemyslíš vážně?"
"No myslím. A teď mě nech, prosím tě, musím se připravit."
"Proč? Připravit na co?"
Neodpověděla, ale usmála se na mě a šla do koupelny. Otevřenými dveřmi jsem viděl, jak se svlékla, jak si vyholuje klín (ve skutečnosti to ani nebylo nutné), češe si vlasy a upravuje líčení. Pak si vzala svoje miniaturní černé sexi prádlo, které jsem jí koupil a které si bere, když se chceme milovat. Malinké černé kalhotky a černou průhlednou podprsenku. Všechno je vidět - pička v kalhotkách i bradavky v podprsence. Navrch si vzala skoro průhledné světlé minišaty, pod kterými se černé prádlo jasně rýsovalo. Už jsem si představoval, jak si to všechno stejně brzy před ním bude svlikat a ukáže mu svoje nahá prsa a holou pičku, připravenou k milování.
"Proč se takhle oblíkáš, proč si bereš tohle prádlo, když se ním nechceš nic mít?"
"Ale budu se svlíkat, ne? Nepůjdu tam přece v bombarďákách. A uvidí moje nahé tělo. Chci se mu líbit! To je normální, že se mu chci líbit, ne?"
"Jo, je to normální, že se chceš líbit - ale ne úplně nahá před cizím chlapem! A chceš se opravdu jenom líbit? Ty se jako před ním svlíkneš a nic víc nebude, jo? To ti mám věřit?"
"Nezlob....neboj...já nevím...já už jdu...jo? Nekaž mi to... Neboj. Ahoj."
Trochu jsem přikývnul, nechtěl jsem ji v ničem bránit, v ničem ji omezovat - ani v sexu. Ale silně mi bušilo srdce - a stálo péro.
Ještě se trochu přivoněla, políbila mě a odešla. Bude se svlékat pro jiného muže. Svlékat a......
Ani nevím jak jsem následující tři hodiny vydržel. Bylo mi jasné, že jak před ním jednou bude nahá, už se nezastaví a svoje tělo mu nejenom ukáže, ale i věnuje. Vyspí se s ním. Poprvé od svatby ji bude šukat jiný muž.
Nakonec jsem se dočkal, asi po třech hodinách se Jana ke mně vrátila.
"Co.....bylo?"
"No, všechno....bylo."
"Jak všechno?"
"No...milovali jsme se....s Petrem..."
"Vždyť jsi říkala, že nic nebude!"
"No...říkala....ale bylo, no...."
"A co....jak jste to...dělali?"
"Chceš to vědět?"
"Ano, chci."
"A...nebude ti to vadit? Nebudeš se zlobit?"
"Nene...řekni mi to!"
"Když jsem k němu vešla, byl hrozně milý. Vzal mě za ruku a požádal, jestli se můžu pomalu svlékat."
"Jako abys mu udělala striptýz, jo? Poslechla jsi?"
"Ano....proto jsem tam přece šla. Vzrušovalo mně to...svlíkat se před Petrem. Moc to neumím, ale myslím, že se mu to líbilo. Když jsem byla jenom v prádle, zastavil mně. Řekl ať zůstanu tak a lehnu si. Potom po mně chtěl abych se mu ukazovala v různých pózách."
"Jakých pózách?"
"No různě...říkal, jak mám dát ruce, nohy, jak si mám lehnout nebo sednout, kam se dívat a tak. A prohlížel si mě při tom. Bylo to vzrušující takhle ho poslouchat, co si přeje. Čím dál víc jsem se těšila až se mu svlíknu úplně....až mě uvidí úplně nahou. Konečně mi řekl ať si lehnu na záda a roztáhnu nohy."
"Jasně, co jinýho."
"Ne tak.... prostě aby si mně mohl pořádně prohlídnout."
"Udělala jsi to, že jo?"
"Jo - Víš, jaký mám kalhotky - skoro nic nezakrývají, všechno je mi vidět ....mezi nohama. ....."
"A on se jenom díval, že jo?!"
"Chvilku se jenom díval.... pak přišel ke mně, pomalu mi je stáhnul, pohladil mě tam, políbil mě přímo uprostřed...říkal, že je krásná..."
"Kdo?"
"Že mám krásnou kundičku, říkal."
"To máš - já ti to taky říkám."
"Ale od tebe to není ono, ty to říkáš pořád. Od něj to je něco jiného. Opravdu se mu líbila."
"Každému se tvoje kundička musí líbit...lízal ji?"
"Ne...teda ne hned....až potom...teď mi tam dal jenom jednu pusu. Nejdriv mě začal všude hladit a líbat."
"A tam ne?"
"Ne, tam ne, jinak všude...na stehnech, na břiše, na zadku... víš, jak to má ráda na zadku! Bylo to hrozně vzrušující. Když se dostal až k prsům, sundal mi podprsenku a líbal mi prsa. Pak přešel dolů a začal mi to dělat pusou a rukama....ani nevím, co všechno dělal, ale bylo to moc hezký, úplně jsem se uvolnila."
"Udělal ti to?"
"Tak silný jsem to snad ještě nikdy neměla....jako od něj.."
"???"
"Promiň, ale měla jsem to...nevím, jak to popsat....úplně jsem ztratila kontrolu nad sebou...Nikdy jsem to takový neměla, ještě..."
"Hmmm,....a co on?"
"On...no, byl pořád oblečený. Málem jsem ho udusila, když mi to udělal a já mu stiskla hlavu mezi stehny.", zasmála se.
"Pak se taky rychle svléknul do naha, lehnul si ke mně a začali jsme se mazlit. Dlouho. A líbat......Pak jsem ucítila, jak do mě začíná vnikat, jak mě roztahuje. Zeptal se, jestli to opravdu chci."
"Nečekal že odmítneš, že?"
"Ne.....chtěla jsem to. Když byl celý uvnitř, podíval se mi do očí a zeptal se, jestli může až do konce."
"Nedovolila jsi mu to, doufám!"
"Dovolila.....promiň.....ale moc jsem to s ním chtěla prožít celé.... úplně. Řekla jsem mu, že beru prášky, že může...jak chce...může mi tam stříkat."
"Cizího chlapa jsi nechala....?"
"No....když to bylo tak krásný..... Začínal pomalu ....a když viděl, že se mi to blíží, zrychlil.....Bylo to moc hezký. Když jsem to měla...a už to začínalo slábnou, ucítila jsem, jak začal to.... do mě stříkat....a... a silně mě sevřel ...a no.... znovu se mi to vrátilo. To jsem nikdy nezažila, takhle. Já....tak dlouhý jsem to nikdy před tím neměla...málem jsem omdlela...z toho. Promiň. Bylo vidět, že to umí. Byla jsem úplně hotová. Kdyz jsem se uklidnila, byla jsem tak unavená, že jsem málem usnula..... když byl pořád ve mně....bylo to moc příjemné....takhle se uklidnit v jeho náručí...a pořád ho cítit v sobě...."
"Usnula jsi?"
"Ne...ale dlouho jsme tak spolu leželi - spojení...."
"No jo....takže sis našla lepšího milence..."
"Nenene... neblázni...to bylo jenom jednou....takový zážitek...nic víc. Miluju tebe...pojď ke mně...chci tě."
Dovolila mi sex, abych se nezlobil. Ani se nestačila vzrušit když jsem se v ní rychle udělal. Pořád ale myslel na něj. Hned pak řekla:
"Představ si, že ještě před chvilkou mi tam stříkal Petr....! A teď ty...."
"Ale umyla ses, ne?"
"Jojo, osprchovala jsem se hned potom - u něj. Ale to je jedno, stejně by mi tam od něj něco zbylo. To se nedá úplně vymýt, víš? Určitě to tam ještě mám, aspoň trochu...od Petra... A....stejně mi ho tam ještě jednou strčil, na chvilku."
"Co?"
"Ale už do mě nestříkal! Když jsem vyšla ze sprchy, byl ještě nahý, seděl v křesle.....a když mě viděl, zase se mu postavil. Tak jsem si na něj sedla, ještě, na chvilku. Ale už jsme se jenom mazlili, nic víc, už nestříkal. Ale...stejně tam určitě trochu zůstalo....uvnitř."
"A to se ti líbí?!"
"No ne, neboj...nic se nemůže stát, vždyť se ještě nikdy nic nestalo....prášky fungujou. Aspoň s tebou vždycky fungovaly...zatím."
"A ty bys to chtěla, aby s ním selhaly?"
"Co? Nenene, nechci být v tom....od nikoho...vůbec ne.."
"Ale vzrušuje tě to....!?"
"Jo...trochu....že bych byla těhotná a nevěděla bych, s kým. Že mi to možná třeba udělal Petr....Tebe to nevzrušuje?....že by mě zbouchnul jinej? ... Hele, prý, když má žena silnej orgasmus, tak spíš otěhotní!"
"No a?"
"Vždyť víš....s ním jsem to měla hodně silný....víc než..."
"...než se mnou?"
"No....promiň....ale tebe miluju, neboj...s ním to bylo jenom takový....jenom jednou....abych to zkusila...jaký to je...."
Hmmm.
Druhý den k nám přistoupil, krátce Janu chytil za ruku, usmála se na ní a řekl mi:
"Máš krásnou ženu, opravdu nádhernou. A moc fajn. Závidím ti ji. A děkuju ti, že jsi mi dovolil ji poznat. Bylo to s ní moc hezké, včera večer. Taky se ti to líbilo?" mrknul na ni.
"Moc!" usmála se na něj a dala mu pusu.
"Děkuju", nebylo úplně jasné komu z nás dvou Jana děkovala, asi oboum. Petrovi za krásný sex, mně za toleranci.
"To jsem rád, že si to Janička s tebou užila." málem jsem mu poděkoval, za to, že mi ji tak pěkně ošukal.
Podruhé už spolu nespali, ale až do konce dovolené ji občas chytil za ruku nebo pohladil. Ostatní jejich důvěrnosti nemohli přehlédnout. Když se dva spolu vyspí, začnou se k sobě chovat trochu jinak - a lidé okolo to poznají.
Když jsme se pak loučili, objal ji a vášnivé se políbili.
Líbí se mi popisovat dilema, kdy
- Ona nechce přímo připustit, že jde šukat s jiným. Ale současně nechce partnerovi lhát a pokud s ním má dobrý vztah, tak mu chce vysvětlit, co cítí.
- On žárlí a bojí se, že partnerku ztratí. Ale taky ho vzrušuje představa, jak si ji bere jiný muž, a těší ho, že si jeho žena užije krásný sex a že je pro muže žádoucí.
Taky mne zajímá napětí mezi soukromým vztahem k jinému muži a obojetnym chování na veřejnosti - poznají to ostatní lidé?
Jinak je ta povídka úplně vymyšlená. Jenom některé dialogy jsou se života, osobně jsem je zažil. Například když jedna moje přítelkyně šla na schůzku, oba jsme věděli, že tam bude šukat a ona to nechtěla ani přiznat ani popřít. S manželkou tyhle hry nehrajeme. Vždycky mi přímo řekne, s kým šuka nebo chce šukat. Někdy se o jejich milencích spolu radíme. Už se stalo, že jsem ji přesvědčil ať to s jedním zkusí, když váhala - a nelitovala toho.
Průvodce
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
gill1000
- Pár slov o nás: neuvedeno
- Můj BLOG: https://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1790
-
Mispulin
Re: Průvodce
Ta povídka má potenciál a chtěla by pokračování
-
gill1000