PP - Asi jediný zážitek

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Zaq
Pár slov o nás: neuvedeno

PP - Asi jediný zážitek

Příspěvek od Zaq »

Nemáme s manželkou, se kterou jsme už přes dvacet let spolu žádné extra zážitky spojené s tématikou těchto stránek. Přesto se jeden, dva najdou. O jeden z nich, bych se rád podělil.
Byli jsme mladí a spolu si již osm let. Samozřejmě jsme ještě rádi “pařili” a občas se setkali s dalšími páry u někoho v bytě. Jelikož my a ještě jeden pár jsme byli o něco starší, měli jsme děti a vlastní byty, tak se ty ostatní dvojice rády uchýlily k nám na nějakou tu popíječku. My co jsme měli děti jsme je odvedli k našim rodičům a pátek se mohl začít oslavovat. Hudba, alkohol a blbnutí byl program na celý večer. Někdy to někomu ale až tak nesedne a tehdy to byla moje žena. Přidal se nějaký splín k tomu a musela si jít odpočinout do jiného pokoje. Šel jsem ji tedy zkontrolovat a ona řekla, ať ji klidně nechám být, že jí jen není dobře. Dobrá tedy, řekl jsem si s nechal ji tam odpočívat.
Zábava už opadala a někteří se vytráceli domů a vytratil se i kamarád, ten co měl taky děti a patřil mu ten byt, ale ne domů nýbrž do pokoje za mou ženou. Toho jsem si všiml až po chvíli a tak jsem šel poslouchat k pootevřeným dveřím tmavého pokoje osvětleného velice mírně jen pouliční lampou. Nenakouknul jsem, to bych byl viděn, jen jsem poslouchal. Něco si povídali. Docela dlouho. Byl to celkem starostlivý chlap, tak jsem si říkal, že má jen obavy o své hosty. Vrátil jsem se a nějak to naznačil jeho manželce, ona vycítila můj strach z toho, aby se tam “něco” nestalo, ale jen mávla rukou, ať jsem v pohodě. Já se ale pro jistotu za chvíli ke dveřím vrátil a tam už bylo ticho. Přesněji žádné hlasy nebyly slyšet, je šumění přikrývky a za chvíli už jsem slyšel rytmické oddychování. Poslouchal jsem asi pět minut. Nechtěl jsem ale dělat předčasné závěry, tak jsem se vrátil za jeho manželkou a sdělil ji mé podezření, že tam šukají. Víc opilá než předtím opět mávla rukou. Podruhé jsem se tedy vrátil poslouchat. Už jsem neslyšel pravidelné vzdychání ale sténání. Počkal jsem ještě chvíli a pak uslyšel její tiché vzdechy při orgasmu a po chvíli i jeho. Nechápal jsem a moje péro bylo jako kámen. Celé to trvalo, od prvního poslechu do konce asi půl hodiny. To si moje se mnou nikdy neužila. Sbalil jsem se a sel domů.
Ráno mi volala, kde jsem. Řekl jsem, že mi nebylo dobře a ptal jsem se jak je na tom ona. Že prý už lépe, že se vyspala v pokojíku a jde domů už. Přišla, dala si sprchu a přišla za mnou. Ja hned na ni skočil a byl hotový do dvou minut.
Dlouho jsem ji nic neřekl, až jednou, že vše vím a že chci vědět jak k tomu došlo a co se dělo. Jejímu vyprávění věřím, protože se známe již dlouho. Bylo to asi následovně: byla tehdy opilá, ne příliš, ale spíše se necítila v tu chvíli psychicky příjemně. Tak se šla prostě uklidit do pokojíku. To, že se ji pak přišel zeptat onen kamarád, co se ji jako děje nebylo nic divného. Seděl vedle ni na posteli a povídali si. Občas ji kamarádsky pohladil po ruce, pak je tam nechal déle a pak přejel k rozkroku. To ji překvapivě vzrušilo a proto neprotestovala. On to zaregistroval a sundal ji kalhoty i kalhotky. To už byla vlhká. Nečekal na nic. Sundal si vše co mu překáželo ve vyndání penisu, roztáhl ji nohy a zajel do ní. Pak už jen přirážel a přirážel. To že je větší a objemnější ji ještě více vzrušilo a proto se udělala během chvíle. On, více ovlivněn alkoholem, vydržel až do jejího druhého orgasmu a pak se udělal. Do ní. Řekla mu, že má tělísko. Polohu měli celou dobu misionářskou. Moc se nedalo experimentovat na té posteli. Pak ji poděkoval za skvělý zážitek a šel za svou ženou. Ja už byl doma.
Časem jsem to probral i s nim a nějak jsme to urovnali.
Ale to vzrušení a touha to zažít ještě jednou a vidět to na vlastní oči stále zůstává.
Dexter Morgan
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Oba jsme submisivní

Re: PP - Asi jediný zážitek

Příspěvek od Dexter Morgan »

Později mu už nedala?
Zaq

Příspěvek od Zaq »

Jo, to už nevím.
Impotent
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Jsem lízač

Příspěvek od Impotent »

Pěkný příběh. Takhle spontánně, kdybych na to přišel, by mě to asi (spíš určitě) taky nevadilo. Zachoval bych se stejně jako ty.
Ještě by mě zajímalo, jakto že ta jeho manželka byla tak v klidu. To já, kdybych se vytratil a moje žena by pojala podezření, že tam píchám kámošku, tak ta by tam na nás vlítla a udělala by cirkus jako prase. 😄 Ona hrozně žárlí. To co já jí dovolím a co ona může dělat, to by u mě v životě nepřežila.
onescout4u
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Páčilo by sa mi vidieť manželku si užívať. Počuť ju a cítiť jej vášeň .

Příspěvek od onescout4u »

Ahoj
Veľmi pekný zážitok to bol.
Nemal si aj ty chuť na jeho manželku keď si počul svoju sukat ?
pajda1
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od pajda1 »

Super zážitek.
Zaq

Příspěvek od Zaq »

onescout4u píše: úte 04. srp 2026 5:10:02 Ahoj
Veľmi pekný zážitok to bol.
Nemal si aj ty chuť na jeho manželku keď si počul svoju sukat ?

To už je jiný příběh 😆
Odpovědět