Služba v roli pokojské

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
jjj3
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Služba v roli pokojské

Příspěvek od jjj3 »

Obývák vypadal celkem uklizeně, stejně tak i kuchyň, tak jsem investoval trochu času, abych to tam trochu rozházel, ať je co uklízet. Eva ráda uklízela a dávala věci do pořádku, tak jsem tam hodil pár polštářů na koberec a roztahal nádobí po stole. Včera večer mi napsala, jestli může přijít strávit den u mě a přespat. Whatupnul jsem jen stručně v kolik má dorazit. V půl desáté jsem se podíval z okna a zrovna vystupovali z auta – ona a David. Nikdy se nezpozdili.

Čekal jsem, až zazvoní u dveří. Otevřel jsem, uviděl Evu, jak se jako obvykle dívá dolů na zem. David byl o krok pozadu za ní s taškou přes rameno. Zvedla ke mně oči s rozpačitým úsměvem. „Ahoj.“

„Ahoj, Evo“ řekl jsem vřele. Pokývl jsem na Davida. „Jak se máš? Chceš jít dovnitř?“

„Ne, to je v pořádku.“ Nikdy nechtěl jít dovnitř. Podal mi tašku a řekl: „Zítra ráno ji vyzvednu. Díky.“

„Tak ahoj.“ David na mě kývl a zamířil zpátky k autu. Určitě to pro něj není snadné, ale oba se jeden k tomu druhému chováme slušně a zdvořile. Myslím, že právě proto to takhle funguje. David je totiž opravdu milý člověk a dobrý manžel. Miluje Evu a chce, aby byla šťastná. Uvědomuje si, že ona tohle potřebuje, a že on jí to dát nedokáže. Prostě to není v jeho povaze. Tak ji u mě nechá na den nebo dva s vědomím, že se vrátí k němu domů plná nové energie.

Pokynul jsem jí, ať vejde, a položil tašku na gauč. Eva stála uprostřed pokoje, sklonila hlavu a jemně si mnula ruce. Vždycky je jí trochu trapné, když se tu ocitne. Dlouze si ji prohlížím, zatímco čeká. Eva je drobná, štíhlá žena. Něžná brunetka s pevnýma většíma dvojkama a kulatým zadkem, přesně ten typ ženy, o kterou se chceš starat. A to je její problém – muži v Evině životě měli vždy sklon ji chránit a zacházet s ní jemně. Ale někdy je třeba s ženou zacházet jinak. David se k tomu nedokázal přimět. Byla doba, kdy jsem to nedokázal ani já, dokud mi to neukázala tehdejší přítelkyně, která znala sama sebe a své potřeby a naučila mě, že jsou ženy, co to potřebují tvrdě a drsně k tomu, aby byly plně spokojené. Ale to už je dávno a já jsem teď smířený s tím, že vím, co chci já sám a po čem touží submisivní žena jako Eva.

David vydělává slušné peníze, takže Eva nemusí pracovat a může zůstat v domácnosti a starat se o ni. Když si po dětech a po letech uvědomila, že se doma nudí, bylo už trochu pozdě na to, aby začala pracovní kariéru. Nemusela si dělat s ničím starosti, užívala si pohodlí, občas si zašla zacvičit, do sauny, na víno, nebo na kulturu. Ale kromě toho, že se potulovala většinu zbylého času na internetu a jednou nebo dvakrát za měsíc si užila něžný domácí sex s Davidem při zhasnutých světlech, neměla moc co na práci.

Seznámil jsem se s nimi přes společného známého. Po čase jsem pochopil Eviny problémy a jaká je, a měl jsem dobrou představu o tom, co ve skutečnosti potřebuje. O pár měsíců později jsme se znali natolik dobře, že jsem jí jednou u vína přednesl svůj návrh.

Její reakce mi připomněla teenagerku, která se poprvé dozvídá o sexu, vypadá znechuceně, ale pak se s těžko skrývaným nadšením zeptá: „Vážně? A co pak?“

Můj návrh byl jednoduchý. Eva by ke mně přijela na jeden den, s Davidovým svolením a já bych jí dal nějaké úkoly ke splnění.

„Jako co?“ zeptala se.

Pokrčil jsem rameny. „Nějaké domácí práce. Nesnáším mytí nádobí a žehlení, takže by bylo fajn to přidělit tobě. Možná i nějaké další věci.“

„Jako jaké další věci?“

„Záleží na mé náladě.“

„Mohla bych říct ne?“

„Jistě. Ale tipuju, že pokud vůbec přijdeš, budeš chtít dělat, co ti řeknu.“

Eva se při tom zamračila. „A háček je v čem Hynku?“

„Že budeš většinu času nahá.“

Nic neřekla, zjevně ji to zaskočilo.

„Pokud ke mně přijdeš dělat domácí práce, budeš je dělat nahá. Nebo oblečená v tom, co ti dám. Nechoď, pokud s tím a s tím, co to obnáší, nesouhlasíš.“

Zaváhala.

„A nedělej, že nevíš, co to znamená.“ Podíval jsem se na ni velmi vážně a dotkl se její ruky. Evě se zatajil dech a zůstala jako zkamenělá, upřeně se mi dívala do očí. Věděla, že ji prokoukl a vím co na ni platí.

Vyskočila na nohy, popadla kabelku, upustila ji, znovu ji zvedla a utekla. U dveří se otočila jen na tak dlouho, aby vyhrkla: „Zavolám ti... možná. Později...“

Když jsem byl mladší, byl jsem drzejší a možná bych si myslel, že jsem to zahrál perfektně. Teď, když jsem trochu zkušenější, vím, že to mohlo dopadnout několika způsoby. Také jsem věděl, že nemá smysl si tu situaci přehrávat v hlavě a přemýšlet, jestli jsem to mohl formulovat jinak nebo se chovat rafinovaněji. Buď do toho půjde, nebo ne. A pokud ne, bude to lepší, než kdyby souhlasila, ale nebyla do toho plně zapojená. Hádal jsem, že se mi Eva ozve během dne nebo dvou.

A skutečně, o tři dny později, po krátkém telefonu, David poprvé přivezl svou ženu ke mně domů na celý den „práce“. Položil jsem jí pár otázek a brzy jsem se ujistil, že svému manželovi nic netajila. Jakmile jsme se dali do řeči, Eva se zdála být opravdu ráda, že se může svěřit se svými problémy. To se asi dalo čekat.

David snaživě plnil většinu jejích přání, ale ona se díky tomu nudila ještě více. Měla pocit, že je s Davidem ve zlaté kleci, ze které se jí chtělo vyletět ven a na druhou stranu si byla vědomá toho že ji pálí dobré bydlo a že David ji hluboce miluje. Nechtěla o něho přijít, ale toužila najít cestu ven ze své stávající situace Nejenže se nudila, ale také se bála budoucnosti. Neměla před sebou žádné jasné vyhlídky do budoucnosti a v ní se hromadila spousta neuvolněné energie, takže měla pocit, že se určitě stane něco špatného. „Pokud s tím něco neudělám, nakonec svedu instalatéra nebo poslíčka doručovací služby a zničím si tak manželství!“ pronesla. Jejich dosavadní společné pokusy k nalezení náplně jejího života k cíli nevedly a nakonec David, ač nerad, svolil k tomu vyzkoušet mou nabídku.

Ještě jsme si chvíli povídali a Eva se zdála čím dál tím uklidněnější. Nyní mohla mít „erotický ventil“, který jí umožňoval uvolnit se mimo běžnou rutinu a pokusit se užít si život naplno aniž by riskovala konec svého manželství. Usoudil jsem, že diskuse v tu chvíli dosáhla svého maxima.

„Tak co, jsi připravená začít pracovat?“

Eva vážně přikývla. „Ano, jsem.“

„Tak dobře. Chtěl bych, abys šla umýt nádobí, prosím.“

Přikývla a pomalu vstala. Nic jsem neřekl a ona udělala pár váhavých kroků směrem do kuchyně. „Počkej chvilku...“

Eva se zastavila a vypadala skoro jako by se jí ulevilo. Opravdu jsem ji k tomu chtěl donutit.

„Svlékni se.“

Znovu přikývla, téměř věcně. Pak si přetáhla šaty přes hlavu. Rychle následovala košile, podprsenka a kalhotky. Její bradavky byly už od prvního pohledu tvrdé a nalité vzrušením. Eva zaváhala a podívala se na své kotníkové ponožky. „Mohla bych si je nechat... kvůli dlaždicím v kuchyni, víš...?“

„Jistě. Nech si je na sobě.“

Nehýbala se. Lehce jsem se usmál a pak jsem kývl směrem ke kuchyni. Šla tam pomalu, s mírně zmateným výrazem ve tváři. Později ten okamžik přirovnala k tomu, jak si představovala, že se musí cítit astronaut kráčející po Měsíci – jsi tam, je to skutečné, ale nemůžeš uvěřit, že se to opravdu děje. Tak skloníš hlavu a děláš přesně to, co tě naučili, abys si zachoval kontrolu.

Zůstal jsem v obývacím pokoji a četl si zprávy na notebooku. V kuchyňském dřezu začala téct voda a zaslechl jsem cinkání nádobí. Na polici naproti kuchyni je zrcadlo a když jsem natáhl krk, viděl jsem v něm Evu. Stála u dřezu, nádherně nahá... a při práci se usmívala.

Později toho dne Eva vysála všechny pokoje, utřela prach a vyprala prádlo. Pak jsem ji vzal poprvé do postele. Poslušně plnila, vše, co jsem požadoval, a já jí řekl, co bychom mohli dělat příště. Druhý den ráno byla samý úsměv a úplně uvolněná. Když jsem jí řekl, ať uvaří snídani, udělala obličej, ale pak se do toho pustila s lišáckým úsměvem.

To bylo před dvěma měsíci. Dnes, když Eva stála a čekala v mém obývacím pokoji, v duchu jsem si přehrával, co je na programu. Tentokrát na ni budu muset být trochu tvrdší. Ale nejdřív si musela dopřát svou dávku emocí. Musel jsem jí dát pocit, že je užitečná, než ji použiji sexuálně.

„Chtěl bych, abys umyla podlahu v kuchyni, prosím.“

„Ano, Hynku.“ S tím se Eva svlékla, jako obvykle si ale nechala na nohou kotníkové ponožky. Přikývl jsem a ona se pustila do práce.

Nechal jsem ji chvíli pracovat a pak jsem se šel dívat. Nahá sexy žena na všech čtyřech, která drhne kuchyň, je pěkný pohled z jakéhokoli úhlu, ale já mám raději ten zezadu. Evin culík se zvlněnými vlasy se vesele pohupoval, zatímco pracovala s kartáčem. Po chvíli si uvědomila mou přítomnost a mírně ztuhla, když si uvědomila, jakou scénu právě předvádí. Odhodlaně se vrátila k drhnutí a její oholená kundička viditelně vlhla. Procházel jsem se po kuchyni a předstíral, že kontroluji podlahu, a nakonec jsem ji zvedl za loket.

„To prozatím stačí. Jdi do ložnice a obleč si to, co jsem ti nechal na posteli.“ Eva nervózně přikývla a odběhla. Byla nervózní, protože obvykle když jsem jí dal příkaz obléci si něco na sebe, znamenalo to, že budeme fotit.

Když jsem vešel do ložnice, zjistil jsem, že si Eva oblékla červené punčochy po stehna, průsvitná tanga a právě si navlékala bílé krátké tričko. Bylo tenké. Uhladila si tričko, všimla si, že tam čekám, a rychle se narovnala a zvedla bradu. Dýchala nepravidelně, což prozrazovalo její rozpaky, navzdory její poslušnosti. Chvíli jsem se jen díval. Pak jsem vzal z police fotoaparát.

Eva si povzdechla a vypadala rozpolceně. „Musíme...“

„Tohle už máme za sebou. Opravdu se chceš s focením vrátit na začátek?“

Zaváhala.

Vzal jsem ji za bradu. „Nebo chceš být... „hodná holka“?

To byla pro Evu kouzelná slova. Její největší touhou, její základní potřebou bylo být hodná. Být „hodnou holčičkou“ – být k tomu DONUCENA – a slyšet to ode mě. Evě se zatajil dech a na tváři se jí objevil lehce strnulý výraz plný intenzivní touhy. „Chci být hodná.“

Přikývl jsem a začal fotit. Eva věděla, jak to chodí, a čekala, až jí řeknu, jak má pózovat. Usmívala se nebo našpulila rty podle pokynů. Sundávala nebo odhrnovala kousky oblečení. Stále váhala u některých póz, při kterých se cítila obzvlášť odhalená. Ale to bylo na seznamu věcí, na kterých se dohodla, že bude pracovat. Takže když dostala pokyn, Eva poslušně klekla na kolena a opřela se o lokty. Punčochy hezky rámovaly její oholenou kundičku a jen na okamžik se zastavila, když se natáhla dozadu, aby se roztáhla pro můj fotoaparát. S focením jsem si dal na čas, chtěl jsem, aby plně pocítila to pálení z toho odhalení. Myslel jsem, že dostane infarkt, když jsem jí poprvé řekl, ať „ukáže kundu“. Nešlo jen o tu pózu samotnou – šlo o to, když jsem jí nenuceně sdělil, že ty fotky možná ukážu kamarádům. Ale vydržela, protože to bylo na našem seznamu.

A ano, ten seznam skutečně existuje. Chtěla vědět, jaké dovednosti se od dobré, nemravné holky očekávají. Tak jsem ten seznam sepsal a Eva si dala sobě za úkol ho splnit:

DOVEDNOSTI PRO NEMRAVNÉ HOLKY

Správná, poslušná a nemravná holka by měla být schopná následujícího:

•Pózovat na fotkách a vystavovat se na odiv, aby si to diváci co nejvíc užili

•Mluvit sprostě

•Nechat se svázat do různých pozic

•Polykat mrdku s úsměvem

•Nadšeně kouřit ptáka přímo ze své kundičky nebo zadku

•Vyhonit ocas rukou na vlastní obličej

•Měnit pozice dle pokynů

•Stoicky snášet bolest bradavek, výprask nebo jinou fyzickou disciplínu

•Zůstat bez pohybu v klidu a potichu „držet“, zatímco je sexuálně používána, nebo při opačném pokynu aktivně přirážet a slovně povzbuzovat

•Po sexu jazykem očistit ocas
*
*
*
*
*

Pózování pro fotky bylo ještě ve procesu, i když pravdou je, že jsem nechtěl, aby si na to zvykla úplně a přišla o překonávání studu a rozpaků. Krásně se u toho červená. Nemravné řeči byly problémem asi prvních deset minut, jakmile jsem Evu dostal do postele. Teď to z ní vylétá bez vyzvání, když se vzruší. Učí se zvládat ochutnávat sebe sama z mého penisu a cvičí si míření na výstřiky do obličeje. Při fyzickém trestání je stále trochu hlučná, ale opět to není něco, co bych chtěl úplně potlačit. Dnes budeme pracovat na tom, aby zůstala potichu během sexuálního používání.

Možná by slovo „pracovat“ mělo být v uvozovkách. Pro nás oba to není zrovna těžký úkol. Ale Eva reaguje lépe, když je to pro ni výzva, něco, co je třeba překonat. Opět potřebuje cítit, že je užitečná, že mi slouží. Takže poté, co jsem odložil kameru, jsem jí dal přísnou lekci o poslušnosti a nutnosti se zcela podřídit. Pak nastal čas na opakování.

„Řekni mi, co dělá hodná holka v posteli.“

Eva zrudla a zhluboka dýchala. „Ona se všemu podřídí. Udělá, co se jí řekne.“

„Jak?“ Co uděláš, až ti řeknu, abys „zaujala základní pozici“?

Tohle jsme už probírali. Eva to odříkala zpaměti: „Lehnu si na záda, roztáhnu nohy a zvednu kolena.“ Přikývl jsem. „Pak si zkřížím zápěstí nad hlavou, vypnu prsa, otočím hlavu a podívám se na stranu.“

„Dobře. A proč se budeš dívat na stranu?“

Teď už v očekávání vzrušeně dýchala. „Abych tě nerozptylovala, zatímco budeš… používat moji kundu.“

„Hodná holka.“ Usmála se stydlivě. „Počkej na mě na kolenou.“

Po umytí jsem se vrátil a našel Evu přesně tak, jak jsem ji nechal – klečela vedle postele s rukama za zády. Posadil jsem se před ni a řekl jí, ať mě políbí. Zpočátku byla něžná, dokud jsem jí nepřipomněl, že tohle není rande v deváté třídě. Pak se do toho opřela a políbila mě hladově. Oplatil jsem jí to, kousal ji do ucha a tahal ji za vlasy. To nás vždycky vzrušilo a brzy jsem vstal, abych vytáhl svůj ocas.

Užíval jsem si, jak stojím plně oblečený před Evou, zatímco ona mi kouřila, nahá na kolenou. Ona si to užívala taky a říkala, že to posiluje vnímání její role v našem neobvyklém vztahu. Toužila být v té submisivní pozici, potřebovala si to čas od času prožít naplno. Pevně jsem ji chytil za vlasy a posunul ji hlouběji na svém ocasu, abych to ještě umocnil, a pak jsem jí mačkal bradavky. Pokud jste nikdy neměli holku, která by vám kouřila péro a přitom se snažila potlačit výkřiky bolesti, vřele to doporučuju.

Tohle je ten druh zacházení, co u Evy funguje jako předehra. Věděl jsem, že je vlhká a připravená, ale nechal jsem ji na mém péru ještě chvíli pracovat. V jednu chvíli jsem popadl foťák, abych ji vyfotil s mým pérem přitisknutým k její tváři. Na fotce vypadá klidně a sladce se dívá do objektivu.

Brzy však nastal čas na její lekci. Chytil jsem ji za culík a hodil ji na postel. „Základní pozici.“

Eva se vzpamatovala a pak se rychle nastavila do pozice. Vystřelil jsem ještě pár fotek, než jsem se usadil mezi její široce roztažené nohy. Byla nádherně submisivní, s pasivním výrazem ve tváři, smířená s utrpením, které ji čekalo. Pokud se tomu dá říkat utrpení, když se snaží nevzrušit se k orgasmu.

Vnikl jsem prudce do Evy jediným zásunem, až zalapala po dechu. Brzy jsem se pohyboval plynule v její mokré kundě a šeptal jí do ucha. Říkal jsem jí, jaká je hodná holka, jak moc si užívám její kundičku. Často jsem měnil rytmus, abych se ujistil, že nedosáhne orgasmu. Eva měla povoleno jen velmi málo orgasmů, většinou jeden za návštěvu. Smířila se s tím, ale to neznamenalo, že to bylo snadné. Upřímně nevím, co dělá, když je doma s Davidem, ale se mnou se udělá jen tehdy, když to dovolím. Potlačováním orgasmu je tak rozcitlivělá, že doma se musí udělat po krátkém dráždění snadno Jelikož ji používám na sex několikrát za návštěvu, nemám žádné výčitky, že jí to odepírám. Následky neposlušnosti jsme si procvičili už při jejích prvních návštěvách u mě.

Ale tentokrát to tak nebude. Dnes byl důraz kladen na drsnost a její bezmocnost. Toho se lépe dosáhne tím, že ji nechám čekat. Tak jsem přestal, chytil Evu za vlasy a převalil ji na břicho. „Zvedni pro mě kundu nahoru!“

Poslušně se opřela o kolena a lokty a vystavila se mi v lascivní pozici. Jemně jsem do ní vklouzl, ale byl to jen trik. Věděl jsem, že když se mírně nakloním dolů a budu do ní tvrdě přirážet, bude jí tahle poloha způsobovat určité nepohodlí, ba dokonce přímo bolest, pokud trefím to správné místo a zároveň ji tím poženu k vrcholu. V kombinaci s určitým spouštěcím slovem pro ni bylo také pravděpodobné, že Eva dosáhne silného orgasmu. Chtěl jsem vyzkoušel její sebekontrolu na hranici rozkoše. Vyzval jsem ji, aby to slovo řekla: „Řekni mi, co právě dělám.“

Zaváhala. Chytil jsem ji za vlasy a přitáhl její tvář k mé. „Řekni to!“

S prohnutými zády a lapajíc po dechu vyhrkla: „Šukáš mě jako malou DĚVKU!!“

To mě tak vzrušilo, že jsem se málem nezastavil, když málem dosáhla orgasmu. Byla tak ponořená do rozkoše, že by možná dokonce zapomněla poprosit, ať přestanu, i když se to už delší dobu nestalo. Věděla dobře, že nepovolený orgasmus má za následek výprask koženou plácačkou přímo na kundu. Nakonec jsem zpomalil a přešel k nepravidelným, ale prudkým přírazům. Užíval jsem si pohled na to, jak se její tělo při každém mém nárazu prohýbalo, jak zadek se rozvlnil a vychutnával jsem si zvuk její bolesti i rozkoše.

Eva mi řekla, jak moc touží po fyzické kontrole, po tom, aby s ní někdo v ložnici házel jako s hadrovou panenkou. Takže místo toho, abych jí říkal, co má dělat, jsem ji prostě manévroval do pozic, které jsem chtěl. Prvních párkrát se jí nelíbilo být nahoře v pozici „na koníčka“, protože se pak necítila dostatečně ovládaná. Ale to jsem napravil tím, že jsem ji pevně držel za krk a říkal jí, jak moc si užívám, když na mně jezdí a mačká pičkou. Teď to milovala a pohybovala se pokaždé jakou rychlostí jsem zrovna vyžadoval, než jsem po ní chtěl, aby se zastavila a očistila mi ocas ústy. Tímto způsobem jsem ji nechal chvíli jezdit na mém ocase, než jsem byl připraven se vystříkat.

Odhodil jsem ji a položil na záda, aby se vrátila do původní polohy. „Teď se udělám. Víš, co máš dělat, že?“

„Ano, pane.“

„Řekni mi to ještě jednou.“

Měla otočenou hlavu a pohled upřený na stěnu vedle sebe. Vypadala naprosto bezmocně, i když nebyla fyzicky spoutaná. Eva mi popsala, o jaký stav mysli se při tomhle snažila – představovala si, že nemá na výběr, litovala sama sebe a poddala se tomu, co s ní dělám. Tichým, ale odhodlaným hlasem řekla: „Udělám to, co poslušná malá děvka dělá. Roztáhnu nohy… a budu mlčet.“

„Hodná holka.“ S tím jsem do ní znovu vrazil svůj ocas. Bušil jsem do ní, zatímco jsem jí zuřivě šeptal do ucha. „Zůstaň hezky potichu, zatímco někdo používá tvoji kundu.“ Natáhl jsem jednu ruku, abych jí přitlačil zápěstí nad hlavu. Zoufale si kousala ret a snažila se mlčet. „Taková hodná malá děvka.“

Pokračoval jsem v tvrdém bušení a nechal se unést okamžikem. Přesunul jsem obě ruce na její prsa, abych měl lepší oporu, pevně je zmáčknul a lehce se přizvednul. Eva dál držela zápěstí zkřížená nad hlavou. Tahal jsem ji za kozy a přirážel tak silně, jak jen to šlo, a užíval si s ní. Chtěl jsem, aby ji to pak bolelo, aby byla vyčerpaná, zneužitá. Z hrdla se jí vydralo zasténání.

„Ticho!“

Zdvojnásobila své úsilí, aby zůstala v klidu.

Evina vůně vzrušení sílila, její tělo mě přijímalo naplno. Mlaskavé zvuky přírazů se nesly ložnicí. Tak vlhká, tak bezbranná. Brala to jako správná malá děvka. Když jsem do ní neúnavně bušil, cítil jsem, jak se mi nastupující orgasmus šíří po celém těle, jak začíná jako mrazení v zátylku a rozšiřuje se dál. Zařval jsem do polštáře, zatímco jsem ji silně tahal za kozy a vrážel do ní co nejhlouběji, až jsem se v ní vystříkal. Zdálo se, že to trvá celé minuty.

Pod mnou se Eviny nohy zachvěly a její ruce se pomalu ovinuly kolem mých zad. Hladila mě a uklidňovala po mém úsilí. Po chvilce těžkého dýchání jsem otočil její obličej k sobě. Usmívala se klidně, spokojená sama se sebou, že to tak dobře podržela a posloužila. Její rty se pohnuly u mého ucha. „Tak moc jsi mě naplnil, cítím to. Bylo to dobré?“

Unaveně jsem přikývl. „Byla jsi hodná holka.“

„Díky Hynku, ráda jsem posloužila.“ a přesunula se mezi mé nohy, aby mě očistila jazykem.

Usmál jsem se na ni. „Děkuju já tobě... za to, že jsi dodělala podlahu v kuchyni. Dej se do toho.“

Zkřivila obličej v předstíraném zklamání. „Ano, pane!“ Plácl jsem ji po zadku, když vyskočila z postele. Asi si později zaslouží orgasmus. Budu o tom muset popřemýšlet….
Odpovědět