Manželka "kurvou"

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Wejgll
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Manželka "kurvou"

Příspěvek od Wejgll »

Příběh celkově zajímavý a s potenciálem. Asi by bylo úplně ideální spojit všechny ty krátké kapitoly do jednoho čtení. Po pobytu na statku to nějak uzavřít a začít nové dobrodružství a objevování.
brucor
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od brucor »

To máte asi pravdu, ale popsal jsem skutečnou událost a ono si na vše vzpomenout, taky něco zabere, ale snad i tak se líbilo.
kohout50
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme pár,on kanda,ona nechce ani slyšet

Příspěvek od kohout50 »

Máš pravdu, souhlasím. Budd ještě nějaké pokračování?
Robenzo
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Pár slov o nás: jsem tu novej tak zatím pouze šmiruji jestli někoho třeba nepoznám🥸 přítelkyni momentálně nehodlám zveřejňovat. uvidí až budoucnost.

Příspěvek od Robenzo »

Ma někdo nějakou radu jak přesvědčit přítelkyni k trojce? Je ji 39 a má to moc ráda. Taková nymfomanka. Ze slutrooms určitě znáte. Budu rád za vaše poznatky jak na přesvědčení
petin

Příspěvek od petin »

Robenzo píše: pát 21. srp 2026 8:25:21 Ma někdo nějakou radu jak přesvědčit přítelkyni k trojce? Je ji 39 a má to moc ráda. Taková nymfomanka. Ze slutrooms určitě znáte. Budu rád za vaše poznatky jak na přesvědčení
Téma trojky jsem doma nadhazoval strašně dlouho a bez úspěchu, až jednou u kamaráda na návštěvě to přišlo. Večer se posedělo, něco popilo a že půjdeme spát. V ložnici to na nás přišlo, manželka je ještě ke všemu trošku hlučnější a v tom nejlepším se z vedlejšího pokoje ozvalo ,,bude tam klid, nebo na vás vletím”. Manželka chvilku oddychovala, koukala na mne a pak zakonstatovala ,, vlk taky sliboval “. Po chvilce přišel kamarád k nám a bylo to snad nejkrásnější mrdání v životě.
stallone

Příspěvek od stallone »

Mne to trvalo dlho ,kým som ju presvedčil ...ale podarilo sa 2 krát ...cez amatérov...chlapík mladší ako ja ...S väčším ale tensim vtákom....prišiel ...zoznamovacka...a šli sme na vec...najprv som nechal jeho ...kým sa neurobi...samozrejme že cez gumu ...ja som len fotil a nahrával ...potom sa dala na štyri ja zo zadu ona jeho fajčila k mi zas nestal...ale trval som na Tom aby sa jej druhý raz urobil do úst...a bolo to super ..vidieť ako ku drží za vlasy a šuká jej ústa...keď sa vystriekal ešte som jej lppvedql aby ho vycucala...chlapec mal dosť ...A ten druhý ...kus horšie ako ten prví ...ale dala ho tiež...
compact

Příspěvek od compact »

Wejgll píše: úte 18. srp 2026 18:39:38 Příběh celkově zajímavý a s potenciálem. Asi by bylo úplně ideální spojit všechny ty krátké kapitoly do jednoho čtení. Po pobytu na statku to nějak uzavřít a začít nové dobrodružství a objevování.
Tak za mě to byl především příběh na statku, který měl potenciál a byl jsem zvědavý, jak ho autor rozvine. Ale zdá se mi, že toto povídkové vlákno dospělo ke svému konci. Holt všechno jednou začíná a taky končí...
Odpovědět