Manželka "kurvou"

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
KarelK1968
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Kontaktovat uživatele:

Re: Manželka "kurvou"

Příspěvek od KarelK1968 »

RemusA4 píše: stř 05. srp 2026 17:19:58
KarelK1968 píše: stř 05. srp 2026 14:28:46
RemusA4 píše: stř 05. srp 2026 10:08:54
Klient. Mel jsem sve kurvy za kteryma jsem jezdil. Podle toho kde jsem zrovna byl
Neměl jsi své ,,kurvy" byl jsi jen platící klient.
MSlel jsem to tak, ze jsem nehledal porad jine. Mel jsem své, ktere jsem znal dlouho . Nesli s kazdym. Kazda z nich mela par lidi, ktere uz znala a s novyma jit nechtela a nebyla to pro ne hlavni prace. Delali neco jinyho a tohle jen bokem
Takže jak říkají nemci nur hausefrau hoby hure.
RemusA4
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=732

Příspěvek od RemusA4 »

KarelK1968 píše: stř 05. srp 2026 17:21:57
KarelK1968 píše: stř 05. srp 2026 14:28:46

Neměl jsi své ,,kurvy" byl jsi jen platící klient.
MSlel jsem to tak, ze jsem nehledal porad jine. Mel jsem své, ktere jsem znal dlouho . Nesli s kazdym. Kazda z nich mela par lidi, ktere uz znala a s novyma jit nechtela a nebyla to pro ne hlavni prace. Delali neco jinyho a tohle jen bokem
Nemecky nemluvim ale jiste mas pravdu🤣
KarelK1968
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Kontaktovat uživatele:

RemusA4 píše: stř 05. srp 2026 17:22:44
KarelK1968 píše: stř 05. srp 2026 17:21:57
Nemecky nemluvim ale jiste mas pravdu🤣
Domácí pani kurva jako koníček, v češtině to není ono.
compact

Příspěvek od compact »

KarelK1968 píše: ned 26. črc 2026 14:14:29 Zajímavé pokračování, snad byla dovolená dost inspirativní a nebudeme čekat dlouho na pokračování.
Taky jsem byl zvědavý na pokračování. Nicméně přestává to mít potenciál, jednak vlivem dlouhých proluk a taky tím, že se do vlákna motají nepříliš související příspěvky. Uvidíme, zda se ještě autor objeví a přidá návazné pokračování svého fantazijního příběhu, který se tak zajímavě vyvíjel 8-) !
KarelK1968
Kontaktovat uživatele:

compact píše: pon 10. srp 2026 13:19:33
KarelK1968 píše: ned 26. črc 2026 14:14:29 Zajímavé pokračování, snad byla dovolená dost inspirativní a nebudeme čekat dlouho na pokračování.
Taky jsem byl zvědavý na pokračování. Nicméně přestává to mít potenciál, jednak vlivem dlouhých proluk a taky tím, že se do vlákna motají nepříliš související příspěvky. Uvidíme, zda se ještě autor objeví a přidá návazné pokračování svého fantazijního příběhu, který se tak zajímavě vyvíjel 8-) !
No ještě to není uzavřený příběh, ale jestli to bude mít nějaké cuckold pokračování není jistý. Připomíná mi to příběh o Miladě vdané zvířecí kurvy jako mučené manzelce.
Wejgll

Příspěvek od Wejgll »

Doufám, že pokračování bude.
brucor
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od brucor »

Ráno jsme se pomazlili spolu a šli na snídani, samozřejmě oba nazí. Zdeněk už seděl za stolem a měl připravená míchaná vejce se škvarkama, čerstvý chléb voněl neskutečně. Koukl na Janu a optal se jí, „tak co děvko líbilo se ti to tady u nás“, Jana mu odvětila že ano a na otázku zda přijedeme zase odpověděla, že ano. Po snídani jsme ještě chvilku poklábosili, Zdeněk Janu osahal a vyprstil a pak jsme šli na pokoj, sbalili si věci a jeli domů.
Doma jsme se často večer spolu bavili o tom co bylo, jak se to komu líbilo a vždy jsme si pak dost vášnivě zašukali. Jana mi jeden večer ukázala inzerát na privátní swingers klub a spolu jsme se domluvili, že tam napíšeme a uvidíme. Brzy došla odpověď mailem, že si máme zavolat, že písemné odpovědi neposílají. Tak jsme tam zavolali, dozvěděli jsme se, že se jedná o soukromý klub, kde každý může s každým a nemusí, že vše je dobrovolné a i naostro, pokud doneseme vyšetření na choroby.
Jana nás oba objednala na vyšetření a zároveň i do toho klubu.
Ve čtvrtek byly výsledky a v sobotu jsme měli přijet. Janina se doma vymydlila, vyholila nohy a mezi nima, já popravdě taky jsem se dole vyholil, má to ráda a mě se to taky líbí a vyjeli jsme. Cesta ubíhala docela svižně, povídali jsme si co nás asi čeká a tak a za necelou hodinu a půl jsme byli na místě.
Přijeli jsme k velké bráně, podle instrukcí dvakrát zatroubili, brána se otevřela a my vjeli dovnitř, kde bylo parkoviště a tam už bylo pár aut.
Přišel nás přivítat pár, představili se jako manželé a majitelé klubu. Ona černovláska s pěknou postavou, žádná hubenice, on lehce prošedivělý vyzařující klid a pohodu. Uvedli nás do předsálí, nabídli kávu a pohovořili o tom, jak to tam chodí, že je vše jen na dobrovolné bázi. Od nás si vzali výsledky vyšetření a ukázali nám kde je šatna a jestli chceme tam jít už nazí nebo v prádle, že je na nás, rozloučili se a popřáli hezký a příjemný večer.
V šatně jsme si vybrali skříňku, svlékli se a šli se osprchovat, při sprchování jsme se mazlili, příjemné, vzrušující v cizím prostředí. Jana si po sprše oblékla podvazky a punčochy, vypadala nádherně, jako kurva, ty podvazky, vyrýsované nohy v punčochách, holá kunda a prdel, kozy navolno , hmmm, já byl nahý. Sešli jsme po schodech do přízemí kde byl velký pokoj vybavený sedačkama, barem, stolkama. Přivítala nás žena ve středních letech, nahá a popravdě pěkná a vysvětlila nám jak to tam mají s pravidly. Pak jsme se s janou přesunuli k baru, ona si sedla na stoličku a já vedle ní, za barem byl nahý muž a na otázku co si dáme k pití jsme odpověděli, že rum, nějaký dobrý rum. Ubytování bylo zajištěné, tak pít jsme mohli a pro kuráž to i potřebovali. On se nás ptal zda jsme tam poprvé, Jana řekla, že ano, barman si stoupl před ní natáhl se přes pult a zvedl jí vemena a položil je na desku pultu, se slovy „promiňte, ale máte krásný kozy a je škoda je mačkat o hranu desky“, usmál se a šel obsluhovat vedle, kde seděl starší muž a koukal po Janě.
Ta z toho co udělal byla docela v šoku, nečekala to, ale cecky nechala ležet na desce. Připili jsme si spolu a než jsem položil skleničku na pult, stál vedle Jany další muž, držel jí za prdku, která byla nahá a překukovala přes sedák stoličky.Se slovy můžu, se podíval na Janu a pak na mě,“jo“ odvětila Jana a on se nám představil, řekl, že je tam s manželkou, ale ta prý někde mrdá. Přesunuli jsme se na sedačku a povídali si, přitom hladil manželku po těle a pak najednou řekl, abychom si šli zaplavat. Souhlasili jsme a šli do bazénu, byl kupodivu prázdný, když jsme vlezli do vody, on se pořád motal kolem manželky a osahával ji. Jí to dělalo dobře a mě taky. Za chvilku se spolu už líbali a já tušil co dělá s rukama pod vodou. Nechal jsem je tam a šel si dát dalšího panáka.
K baru ke mně přistoupila mladší žena, brunetka, úplně nahá s pevnýma kozama a holou kundou. Začali jsme se spolu bavit, ona že je tam sama a zda bych se nechtěl pomazlit, ani nečekala na odpověď a táhla mě do patra do pokoje. Byl jsem nadržený a taky ale nervózní. Lehli jsme si na popstel a ona mi špitla do ucha, vím, že tady máš ženu a že ona asi mrdá s tím co byl s Vámi v bazénu, tak si zase zamrdáme my spolu a začala mě líbat, to mě zlomilo, tak krásně jsem si dlouho nezamrdal, byla dost náruživá, chvilku mě líbala, chvilku kouřila, pak se nechala lízat a nakonec jsem se mohl do ní udělat.
Xlsubzc77
Role ženy: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Xlsubzc77 »

Já bych tak moc potřebovala podojit... nejdřív přes bradavky plácačkou, důtky, pak vzít rejžák vykartáčovat a vyfistovat kundu...

Obrázek
compact

Příspěvek od compact »

Nejdřív něco pozitivního. Autorovi patří každopádně díky za aktivitu a snahu. Ale to je vše, očekávání (alespoň z mé strany) bylo určitě silnější, než "nový příběh bez návaznosti". Takže stručně jedním slovem - zklamání :roll: ...
brucor
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od brucor »

Vždy něco končí, jiné zase začne.
Odpovědět